Tesla nimmt 101 Millionen USD durch Bitcoin-Verkäufe ein

Dit is een van de grootste nieuwsfeiten die de cryptocurrencies het voorbije jaar hebben doen exploderen. Tesla investeerde toen 1 miljard dollar in bitcoin. Vandaag is 10% van deze aandelen verkocht.

Reclame

$101 miljoen voor balansverbetering

De verkoop zou ook worden gekoppeld aan Tesla’s kwartaalverslag, dat op de 26e wordt verwacht. April is onthuld. Het autobedrijf haalde naar verluidt 101 miljoen dollar op in het eerste kwartaal.

De cryptocurrency-gemeenschap reageerde met onbegrip, zozeer zelfs dat Musk, de baas van Tesla, zich op Twitter moest verantwoorden. Populaire sportblogger David Portnoy, met 2,4 miljoen verzoeken, vroeg het netwerk: Heb ik je goed gehoord? @elonmusk koopt @Bitcoin. Dan pompt hij het. Hij komt dichterbij. Hij verliet het toen en maakte zijn fortuin. Dus ik heb #Bitcoin, maar #Bitcoin is precies wat we dachten dat het was. Maar wees niet de laatste #HOLDER.

Ik heb geen van mijn bitcoins verkocht.

Daarmee herhaalt Portnoy de kritiek die cryptocurrencies al keer op keer te verduren hebben gekregen. Veel mensen hebben de digitale token er al van beschuldigd een soort financieel piramidespel te zijn. Musk reageerde in gloedvolle bewoordingen: Nee, dat is het niet. Ik heb geen van mijn bitcoins verkocht. Tesla heeft 10% van zijn activa verkocht, voornamelijk om de liquiditeit van bitcoin aan te tonen als alternatief voor het liquideren van contanten op zijn balans.

De CEO van Tesla maakt een duidelijk onderscheid tussen privétransacties en die van zijn ondernemingen. Het valt nog te bezien of dat met hem ook zo gemakkelijk zal gaan. Tot nu toe is het Tesla-aandeel er nog steeds in geslaagd om rendement op de investering te behalen.

De beste makelaars om cryptocurrencies te kopen en te verhandelen

  • Platform
  • Kenmerken
  • Evaluatie
  • Bezoek de pagina

1

  • Paypal aanvaard
  • Gereguleerd door de EU
  • Koop echte cryptocurrencies

Cryptocurrencies zijn zeer volatiel en ongereguleerd…

eToro Beoordelingen

2

  • Meer dan 200 financiële aandelen om te verhandelen
  • Talrijke onderscheidingen
  • Een van de meest prestigieuze makelaars

Uw kapitaal staat op het spel – andere kosten kunnen van toepassing zijn.

Beoordelingen over Libertex

Related Tags:

tesla bitcoinbitcoin priceelon musk twitterdogecoindogecoin priceethereum price,People also search for,Privacy settings,How Search works,Dogecoin,Software,tesla bitcoin,bitcoin price,elon musk twitter,tesla buys bitcoin,bitcoin kurs,bitcoin chart,coinbase

More Stories
Regulators Can Look to Singapore as Role Model for Crypto Regulation